WUGC 2021 dostalo zelenou. Zatím

20. 07. 2020
Tadeáš Grym

Po měsíci nejistoty poslala WFDF zprávu, ve které potvrdila uskutečnění World Ultimate & Guts Championships příští rok v Nizozemí. Do 15. června se měly přihlášené týmy, respektive národní asociace, vyjádřit, zda svou účast potvrzují či stahují. Rozhodnutí světové federace mělo padnout do 15. července, o pár dní se ale zdrželo.

S radostí můžeme oznámit, že většina týmů původně přihlášených na WFDF 2020 World Ultimate & Guts Championships vyjádřila zájem účastnit se i odsunutého WUGC 2021.

Ve zprávě ovšem také stojí, že se toto rozhodnutí může v průběhu roku ještě změnit a to podle toho, jak se bude vyvíjet pandemická sitauce ve světě. WFDF očekává na konci roku konkrétnější informace, proto v prosinci bude přezkoumávat, zda je uspořádání akce rozsahu světového mistrovství správná volba s ohledem k zdravotním a bezpečnostním rizikům všech účastníků. Finální rozhodnutí je naplánováno na nejpozději druhou polovinu prosince.
Do té doby nezbývá než doufat, že se situace ve světě zlepší.

Autor: Tadeáš Grym
Publikováno: 20. 07. 2020

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů