Chceš se podílet na fungování asociace?

30. 09. 2020
Marek Dostál

Jak víte, každý rok si volíte členy VR, aby pro vás mohli dělat spoustu práce :) Naše asociace už není ale nic, co by se dalo dlouhodobě dělat v málo lidech. Momentálně ve VR řešíme témata jako jsou trenérské licence, dotace do sportu, rozvojové programy, vizi a plán na další roky, práci s médii, vizuální identitu nebo nové a odpovídající herní systémy pro velké počty týmů, které se neustále zvyšují. Všechny tyto oblasti a mnoho dalších jsou pro chod asociace a její rozvoj důležité, ale nemůžou fungovat bez dobrovolníků. Proto tato zpráva!

Pokud se chceš zapojit do fungování asociace nebo jenom sledovat její chod, je tu možnost se tomu výrazně přiblížit. V rámci VR používáme ke komunikaci nástroj Slack, který chceme otevřít vám všem, co chtějí být blíž k určování chodu asociace. Je to prostor, jak diskutovat nad tématy, která se zrovna řeší, a nemusí vám při tom bouchnout hlava z posílání desítky emailů. Čas od času bychom rádi na Slacku probírali témata, která například ještě nejsou připravená na zveřejnění, ale už o nich chceme diskutovat se širší skupinou lidí. Je to zároveň jedna z cest, jak pomáhat asociaci a nebýt nutně ve VR ;)

Nic se však nemění na dosavadních kanálech, na kterých s vámi komunikujeme. Slack je opravdu pouze pro ty z vás, kteří nám chtějí aktivně pomáhat nebo být eventuálně připraveni. Nadále tu pro vás všechny ostatní máme emailovou skupinu oddily@frisbee.cz, web czechultimate.cz, facebookovou stránku facebook.com/czechultimate a už příští měsíc vyjde další číslo newsletteru :)

Link na připojení do Slacku pro dobrovolníky zde

Autor: Marek Dostál
Publikováno: 30. 09. 2020

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů