Ultimate si oblékne slavností šat aneb Galavečer 2021

19. 11. 2021
Tereza Dvořáková

Po dvouleté pauze je opět v přípravě slavnostní večer věnovaný tomu nejlepšímu z uplynulé sezóny Ultimate frisbee v Česku. Letošní ročník se uskuteční v pátek 3.12.2021 od 19:00 do 21:00 hodin v sále Zpěváckého spolku Hlahol.

Celým večerem provede a vítěze již tradičních kategorií oznámí moderátorské duo Vojtěch Prušák a Ondřej “Čégo” Rýdlo.

Z epidemiologických důvodů letos neproběhne after party po vyhlášení a bude kontrolována bezinfekčnost dle platných pravidel. V případě, že to bude situace vyžadovat, je připravena forma Galavečeru online, o nic tedy nepřijdete!

Pro své favority v jednotlivých kategoriích budete moci hlasovat ve dvou kolech, v prvním již od 21.11.2021, a to formou google formuláře, který přijde do Vaší týmové emailové schránky!

Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji do 27.11.2021 za 150,- Kč, později a přímo na místě pak za 200,- Kč. Více informací k zakoupení vstupenek jste již obdrželi emailem od Tadeáše Gryma.

Všichni jsou srdečně zváni!

Autor: Tereza Dvořáková
Publikováno: 19. 11. 2021

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů