Turnaje odsunuty minimálně do druhé poloviny léta

25. 04. 2020
Míša Čakrtová

Nyní víme, že turnaje nebudou moct být ani v květnu a červnu.

Čtvrteční urychlení uvolňování opatření ale dává naději, že v létě už se budou moct turnaje rozběhnout. Chceme být optimisty a doufat, že toho ještě půjde odehrát maximum.

JUNIOŘI, MIX A OPEN+WOMEN

Jak na sezónu nahlížíme: chceme raději zachovat všechny soutěže, než jednu zrušit kompletně. I za cenu zběsilejšího systému a kratšího času na sehrání mezi soutěžemi.

Pokud by turnaje mohly probíhat už v srpnu, konala by se open a women soutěž jako loni, tj. jedna kvalifikace a finále. Počet automaticky postupujících týmů na finále ještě upřesníme - může být ovlivněn případným omezením maximálního počtu účastníků. Následovala by mixová kvalifikace (stejný systém jako měl být na jaře) a do toho vložené juniorské MČR. (Tady odhadujeme, že EUCF nebude. Pokud bude, jsme si vědomi, že se křížení akcí některých týmů dotkne, ale stojíme-li před variantou JMČR nepořádat vůbec, nebo v tomto termínu, volíme to druhé.)

Pokud by se nemohlo hrát ani v srpnu, zrušily by se obě kvalifikace a hrála by se pouze finále. Pokud by byly větší akce povoleny ještě od pozdějšího data, budou se turnaje postupně odsekávat bez náhrady, jak jdou za sebou. Varianty jsou znázorněny v termínovce ve sloupcích C a D.

BEACH MČR

Bude buď na přelomu července/srpna, nebo nebude vůbec (popřípadě teoreticky v zimě v hale)

FINÁLE STŘEDOŠKOLSKÉ LIGY

Přesouvá se na konec září (upřesníme).

HALA

Na halové turnaje se nám zatím příliš organizátorů nepřihlásilo. ;-( Stále jsou bezprizorní tyto turnaje. Myslím, že jsme všichni už po turnajích pěkně hladoví, ale bez organizátorů žádné nebudou…

  • kvalifikace na juniorské HMČR - západ: 13.-14.11.2020
  • regionální kvalifikace na HMČR mixed: 12.-13.12.2020
  • kvalifikace o 1. ligu open: 6.-7.2.2021
  • kvalifikace o 2. ligu open: 6.-7.2.2021
  • 2. liga open: 27.-28.2.2021

A pokud vás dosud minul ČAU facebook, pojďte mu naproti sem: https://www.facebook.com/czechultimate. (logo je dočasné:))

Autor: Míša Čakrtová
Publikováno: 25. 04. 2020

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů