Velké turnaje v sezóně 2023

24. 10. 2022
TD, MD, TG
Karolína Šejnová

Sezóna 2023 přináší velké množství mezinárodních turnajů. Víte o všech?

WBUC

Než začneme. Příští rok se koná plážové mistrovství světa v Los Angeles. Vzhledem k vysokým nákladům nemáme v plánu na akci vysílat žádné týmy. Pokud se mezi vámi ale najde zájemce, který složí tým, máte šanci projevit zájem do 11. listopadu.

EUC

Mistrovství Evropy od 15. do 22. července v irském Limericku. Open vedou Filip Halámka, David Novák, Ondřej Rýdlo a Pavel Pelikán a hlásit se můžete na open.tymy.cz. Ženský tým vede dvojice Tomáš Weisheitel a Tereza Čermáková. Tým komunikuje na women.tymy.cz.

Mixový trenér se stále hledá, proto se nebojte ozvat, pokud o pozici trenéra nebo manažera přemýšlíte.

EYUC

Juniorské mistrovství Evropy. Tradičně první srpnový týden (místo a termín zatím nepotvrzeny). Pro ročníky 2004 a mladší. Trenéry jsou: Jaromír Jáchym, Kateřina Kilianová, Matěj Štětka a Martin Řezník. Hlásit se můžete na týmovém fóru: juniori.tymy.cz.

WU24

Světové mistrovství do 24 let (ročníky 2000 a mladší) od 1. do 8. července ve Velké Británii. Česká republika vzhledem k nedostatku hráčů tým stavět nebude.

Evropská liga

Jako každý rok nás čeká Evropská liga klubů, tzv. EUCS, na kterou se postupovalo z letošního MČR. EUCR bude v srpnu a EUCF od 28. září do 1. října v polské Wroclawi.

EBUCC

Ještě nemáme potvrzeno, ale je možné, že další ročník EBUCC bude už přístí rok na jaře.

Autor: TD, MD, TG
Foto: Karolína Šejnová
Publikováno: 24. 10. 2022

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů