Budějovický tým obhájil tituly mistrů v kategoriích Open i Women

26. 09. 2022
Tereza Dvořáková

O víkendu 17. - 18. září se jako již dříve v Českých Budějovicích, tentokrát za chladného a deštivého počasí, uskutečnilo finále Mistrovství České republiky v kategoriích Open a Women. O titul mistrů soupeřilo celkem 261 hráčů, a to v 8 týmech v kategorii Open a v 7 týmech v kategorii Women.

Na budějovickém hřišti se skvěle vedlo domácímu týmu 3SB, kterému se v obou kategoriích podařilo obhájit tituly z minulých let. V open kategorii porazili v boji o první místo brněnský tým Left Overs, ten ale i tak slavil historický úspěch ziskem stříbrné medaile. Na třetím místě se výhrou nad Prague Devils umístil tým Terrible Monkeys. Domácí tým 3SB získal v kategorii Open kromě titulu také ocenění Spirit of the Game.

V kategorii Women hrály ve finále stejně jako v několika předcházejících letech společně týmy 3SB a Východní blok. Přes úspěch na kvalifikaci se Východnímu bloku tentokrát nepodařilo nad 3SB zvítězit a opět tak končí za úřadujícími mistryněmi na druhém místě. O třetí místo v tomto roce společně soupeřily týmy F.U.J. a Left Overs. Pražský tým F.U.J. si nedovolil mnoho chyb, a tak celkem suverénně odvezl z turnaje bronzové medaile. Děvčata z Left Overs nicméně neskončila s prázdnou a na turnaji získala ocenění Spirit of the Game.

Všem týmům srdečně gratulujeme a děkujeme organizátorům za skvělé pořádání turnaje.

Autorem fotografie: Tomáš Kouba

Celkové výsledky

Open

  1. 3SB (SOTG)
  2. Left Overs
  3. Terrible Monkeys
  4. Prague Devils
  5. F.U.J.
  6. PeaceEgg
  7. Atrofované ruce
  8. BUFU (Brno Ultimate Frisbee Underground)

Women

  1. 3SB
  2. Východní blok
  3. F.U.J.
  4. Left Overs (SOTG)
  5. Prague Devils
  6. Terrible Monkeys
  7. Kachny Příbram

Autor: Tereza Dvořáková
Publikováno: 26. 09. 2022

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů