Hledáme placené koordinátory pro Olympijské parky v Praze a Brně

06. 06. 2021
Marek Dostál

Olympijský festival se uskuteční mezi 23. červencem a 8. srpnem v Praze ve sportovním centru Olymp (ve Stromovce) a v Brně v areálu SKP Komety. Asociace hledá pro každou akci jednoho koordinátora. Odměna za práci je až 15 tisíc korun.

Po pozitivní zkušenosti s účastí ultimate na Olympijském festivalu na Lipně v roce 2016 se letos chceme opět účastnit. Je to pro nás velká příležitost, jak ukázat ultimate veřejnosti. Abychom byli schopni takovou akci zvládnout, potřebujeme koordinátora, který:

  • Bude komunikovat s ČOV a ČALD (kvůli koordinaci s dalšími sporty, zejména discgolfem).
  • Sežene dostatečný počet dobrovolníků (cca 5 až 10 osob na každý den).
    • Pro ostatní dobrovolníky, kteří se budou podílet přímo na místě, budeme mít k dispozici něco z Olympijské kolekce Alpine Pro (detaily ještě řešíme).
  • Bude koordinat celou akci na místě.

Proč do toho jít?

Jde o unikátní akci pořádanou maximálně jednou za 4 roky, jež je doslova sportovní slavností. Na jednom místě bude možnost vyzkoušet velkou řadu dalších sportů nebo nasát atmosféru z Olympiády. Dobrovolníci z Lipna (2016) určitě potvrdí, že šlo o super zážitek, který stojí za vyzkoušení. S organizací ti samozřejmě pomůže i asociace. Zajistíme stánek, propagační materiály, pomůžeme s propagací dovnitř asociace i s komunikací s ostatními sporty.

Co za to?

Výše odměny je závislá na počtu dnů, které bude koordinátor k dispozici na místě (1000 korun denně). Dále obdrží olympijskou kolekci a jídlo na místě. Kromě finanční odměny berte v potaz, že je to i značná příležitost pro týmy, jak oslovit velké množství mladších zájemců o sport.

Chci tam!

Nabízí se i varianta, že se zúčastníme pouze části festivalu, takže neváhejte psát, pokud máte zájem o podobnou výzvu a už teď víte, že nebudete moct po celou dobu pořádání. Každopádně prosíme o co nejrychlejší reakci (nejpozději do 15. června) na email vr@czechultimate.cz.

A proč vlastně propagovat ultimate na podobných akcích?

Připomeňte si článkem na frisbee.cz.

Foto zdroj: rentalpro.cz

Autor: Marek Dostál
Publikováno: 06. 06. 2021

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů