Juniorskými mistry a mistryněmi jsou PeaceEgg a Východní blok

27. 10. 2022
Tereza Dvořáková

V půlce října proběhl v Příbrami tradičně poslední turnaj venkovní sezóny - juniorské mistrovství České republiky v kategoriích open a women. V těchto kategoriích tentokrát soutěžilo na 130 hráčů, a to v 7 open týmech a v 6 týmech women.

O zlaté medaile si v open kategorii zahrály týmy Terrible Monkeys a PeaceEgg. S poměrně vyrovnaným výsledkem zápasu 12:14 si nakonec první příčku a tituly juniorských mistrů odvezli hráči píseckého týmu PeaceEgg. Terrible Monkeys tak získali o nic méně krásné stříbrné medaile. O třetí pozice se utkali F.U.J. a Rainbow Bananas. Bohumínský tým vyšel ze zápasu vítězně s devítibodovým náskokem a oslavil tak bronzové medaile. Zároveň získal tým Rainbow Bananas i ocenění Spirit of the Game.

Ve women kategorii nenašly soupeře juniorky z týmu Východní blok a bez jediné prohry stanuly na první příčce juniorských mistryní. Stříbrné medaile si tentokrát odvezl tým 3SB. O třetí místo těsně soupeřily juniorky týmů PeaceEgg a domácích Kachny Příbram. S vítězstvím 8:9 nakonec oslavily bronzové medaile právě domácí Kachny. Ani děvčata z PeaceEgg ale domů neodjížděla s prázdnou, neboť získala ocenění Spirit of the Game.

Všem týmům gratulujeme a děkujeme týmu Kachny Příbram za organizaci turnaje.

Celkové pořadí

Open

  1. PeaceEgg
  2. Terrible Monkeys
  3. Rainbow Banana (SOTG)
  4. F.U.J.
  5. Prague Devils
  6. Kachny Příbram
  7. Atrofované ruce

Women

  1. Východní blok
  2. 3SB
  3. Kachny Příbram
  4. PeaceEgg (SOTG)
  5. F.U.J.
  6. Poletíme

Autor: Tereza Dvořáková
Publikováno: 27. 10. 2022

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů