Představujeme nové trenéry open reprezentace

31. 08. 2021
Tereza Dvořáková

Open reprezentace má pro následující roky své trenéry. Vedení se ujímají David Novák (Dejv) z Chupacabras, Ondřej Rýdlo (Čégo) z Terrible Monkeys a Filip Halámka (Fíla) z Chlupaté žáby. Trenéři by měli u týmu zůstat až do roku 2024.

Zmíněná trojice se nabídla využít své zkušenosti, kterých není málo, a povedou reprezentaci na mistrovství Evropy 2023 a světa 2024. Kromě toho skládají open tým na WUCC 2022 v USA (dotazník k přihlášení posílali emailem, pro případ ho přidáváme i sem).

Všichni trenéři se aktivně věnují trénování svých vlastních týmů. Kromě toho se podíleli na vedení nebo klíčových rolích v reprezentačních týmech v předchozích letech. Ondřej Rýdlo a David Novák vedli dlouhá léta české juniorské týmy. Ondra dokonce poslední dva roky rozvíjí hráče v rámci Play Smarter Days, které pořádá společně s Ultimate Improvement Academy.

Autor: Tereza Dvořáková
Publikováno: 31. 08. 2021

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů